Впечатляващата изложба 3D DOUBT YOUR EYES пристига за първи път в България

ВЛЕЗ В ИЛЮЗИЯТА!

За първи път в България ще можем да видим световноизвестната изложба 3D DOUBT YOUR EYES, обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, благодарение на World Touring Exhibitions – една от водещите компании в бранша.  Изложбата ще гостува в София от 3 декември 2021 до 9 януари 2022 в Галерия на СБХ, на ул. “Шипка” 6, с работно време всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. С милиони посетители в цял свят, тази уникална атракция е била представена в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове в продължение на месеци. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES привлича хора от 5- до 75-годишна възраст, като всеки един от тях може да стане част от необичайна илюзионна сцена.

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част в света на 3D DOUBT YOUR EYES. Повече за изложбата може да разберете на официалния уебсайт: www.3ddoubtyoureyes.com/

Представянето на 3D DOUBT YOUR EYES в София, ще е изцяло съобразено с противоепидемичните мерки и изискванията за спазване на дистанция. Изложбата ще бъде разположена на площ от 600кв.м., с отделно обособени пунктове за вход и изход. Това пространство позволява присъствие на до 100 човека едновременно, без да се получава струпване на хора.

Нашата основна цел е да предоставим неповторимо изживяване на нашите посетители при абсолютна безопасност за тяхното здраве.

БИЛЕТИ

Билетите за изложбата 3D DOUBT YOUR EYES  могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg, и ще са на цени:

Редовен билет – 20 лева

Билет с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери (удостоверено с документ) – 16 лева

Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7г.) – 60 лева

Деца до 7 години (с придружител) – безплатно

Билетите ще са с 20% отстъпка на предварителна продажба до 30.11.2021г. включително.

За групови посещения (над 10 души) билетите ще са с отстъпка по договорка.

За резервации: [email protected]

НОВИ ИМЕНА В АФИША НА HILLS OF ROCK 2022
Концертът на Ал Бано и Ромина Пауър се отлага за месец май догодина, поради усложнената епидемичнa обстановка.