Последни подробности преди концерта на HYPOCRISY в София

Остават броени дни до шоуто на Hypocrisy със специални гости Septicflesh, The Agonist и Horizon Ignited в зала „Христо Ботев“ и вече нямаме никакво търпение.

Worship Tour е в разгара си и се радва на невероятен в успех и пълни зали/клубове в градовете, през които е преминал досега. С темпото, с което вървят билетите, очакваме това да се случи и тук.

Бандите пристигат с пълна продукция, 25-метров найтлайнер с ремарке и два 7-метрови кемпера. Шоуто ще е грандиозно и напълно ще оправдае дългото чакане за завръщането на Hypocrisy в България.

Ето и програмата за вечерта:

18:00 – Отваряне на врати

18:30 – Horizon Ignited

19:30 – The Agonist

20:30 – Septicflesh

21:45 – Hypocrisy

Четирите групи ще носят мърчъндайз продукти, които ще може да закупите на място, а в залата ще има разположени и барове с наливна (и не само) бира.

Билети за концерта на 23 октомври могат да бъдат закупени в мрежите нa Bilet.bg и Ticket Station, както и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.ticketstation.bg на цена от 60 лв. до 22.10.22 вкл.

В деня на концерта, както и на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има останали налични бройки, билети ще се продават на цена от 70 лв.

VELIAN ще открият концерта на KAMELOT в София
Остава една седмица до концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в София