DEADSCAPE ще открият концерта на DRACONIAN в София на 1 октомври

За съжаление гърците Nightfall са възпрепятствани да пътуват до България в началото на октомври, което налага смяна на съпорт групата, откриващата концерта на Draconian в клуб Joy Station. Тази отговорна задача решихме да поверим на софийската мелодет банда Deadscape.

Основана в края на 2015 г. и след редица кадрови промени, Deadscape сформира настоящия си състав през 2019 г., като междувременно се превръща в активна част от родната метъл сцена. Черпейки вдъхновение предимно от групи като Insomnium, In Flames, Dark Tranquillity, Before The Dawn и др., на 14 януари 2022 г., бандата издава дългоочаквания си дебютен албум “Of The Deepest Shade”, по който работи и с именития шведски продуцент Dan Swanö.

Deadscape са:

Мирела Кънева – вокали

Александър Трифонов – бас и вокали

Иван Братоев – китари

Ани Димитрова – китари

Иван Колев – барабани

DRACONIAN пристигат в София на 1 октомври в обновен състав, след като през май тази година, вокалистката Heike Langhans напусна групата, за да се отдаде на личните си проекти. Нейното място беше заето от предшественичката й в бандата Lisa Johansson, която беше техен вокал между 2002 и 2011.  

Другото ново попълнение в DRACONIAN е китаристът Niklas Nord, който заменя Daniel Arvidsson. Последният вече пък е новият басист на бандата.

Концертът на DRACONIAN със съпорт DEADSCAPE ще се проведе на 1 октомври 2022 г. в клуб Joy Station.

Съвсем скоро ще бъде публикувана и програмата за вечерта.

Билети за събитието могат да бъдат закупени:

– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

–  в търговската мрежа на магазини Фантастико

– на място от касата на клуба в деня на концерта

(За резервации на седящо място:  пишете на joy@joystation.bg)

Последни детайли за предстоящия концерт на SODOM в София
VELIAN ще открият концерта на KAMELOT в София