KAMELOT се завръщат в България още тази година

Американската пауър метъл банда KAMELOT идва за специален концерт в София на 12 ноември 2022 г. в зала Христо Ботев.

Посещението в България не е част от турне на групата, а ексклузивно шоу за региона.

Всички все още сме в очакване на новини за предстоящия албум на „рицарите” на метъла, за който те започнаха да говорят още през 2020-а и може би точно на 12 ноември ще се надигне завесата и ще разберем/чуем неща от „кухнята”.

Софийската дарк метъл банда VELIAN е изборът на KAMELOT за съпорт на концерта им в София на 12 ноември в зала Христо Ботев.

VELIAN е резултат от обединените усилия на четирима музиканти от българската ъндърграунд метъл сцена. Стилът, който самите музиканти дефинират като “dark metal”, е смес от готик и симфоник метъл, с щипка мелодик дет метъл.

През януари 2019 групата издава своя дебютен албум “Godless”, а в момента музикантите подготвят за издаване втория дългосвирещ албум на VELIAN, който ще включва 12 авторски композиции.

Концепцията на групата и нейното послание почиват на деструктивния материализъм, липсата на ценности и стабилност, които характеризират нашето общество и съвременния начин на живот. Стиймпънк сценичните костюми, видеоклиповете на бандата и нейната мултимедия, част от концертните ѝ изпълнения допринасят за нейния имидж и визия.

 

Билети за концерта на KAMELOT със съпорт VELIAN на 12.11.2022 г. в зала Христо Ботев могат да бъдат закупени:

в мрежата на Bilet.bg и онлайн на https://bilet.bg/bg/events/kamelot/3412?no_header=1

в мрежата на Ticket Station и онлайн на https://ticketstation.bg/bg/e11052-kamelot-12-11-22#