PAPA ROACH & HOLLYWOOD UNDEAD

Sold Out

Уважаеми дами и господа,
СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС и LIVE NATION
имат изключителното удоволствие да ви представят

март (понеделник) 2020, 20:00 ч.,

зала Универсиада

PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD със съвместно Европейско турне през 2020!

Американските банди ще посетят България на 2 март 2020!

 

След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до момента (съвместно с Shinedown), PAPA ROACH тръгват на Европейска обиколка с петорката HOLLYWOOD UNDEAD! Американските банди включват и България в предстоящото турне и обещават взривяващо шоу на 2 март 2020, в зала Универсиада.

Вокалистът на PAPA ROACH Jacoby Shaddix споделя: „Това турне е може би малко закъсняло – феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с HOLLYWOOD UNDEAD – и ние ще им дадем това, което искат! Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а публиката там има неповторима енергия! Наистина нямаме търпение!“

PAPA ROACH е една от най-обичаните банди на нашето време. Групата е създадена през 1993 година в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е невероятният Jacoby Shaddix. В началото на кариерата си, PAPA ROACH определят своя стил като ню-метъл и рап-метъл, а вдъхновение за тях са изпълнители като Nine Inch Nails, Faith No More, Rage Against The Machine.

Американската петорка от Лос Анджелис HOLLYWOOD UNDEAD затвърждава името си на музикалната сцена с взривяващите си изпълнения на живо и разбиващи хитове. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 Swan Songs”, и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, HOLLYWOOD UNDEAD печелят огромен брой фенове по целия свят.

С над 20 концерта в 14 еропейски държави, PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD ще подарят на феновете експлозия от незабравими емоции под звука на най-любимите парчета! Почитателите ще имат възможност да чуят и песни от последния албум на PAPA ROACH – Who Do You Trust?.

 

БИЛЕТИ

Билетите за концерта на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD

ще бъдат на цени от 65 и 75 лв

и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим,
както и онлайн на www.eventim.bg.

В деня на концерта цените на билетите ще са съответно 80 и 90 лева.

 

ВНИМАНИЕ!!!

Първите 100 билета от всяка ценова категория

ще са на промоционална цена

от 40 и 50 лева

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
1 ноември (петък) 2019г. от 11:00ч.

Повече информация за специалните VIP пакети може да намерите на www.paparoach.com и www.hollywoodundead.com