SLAYER AND ANTHRAX

Sold Out

Уважаеми дами и господа,

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС

 има изключителното удоволствие да ви представи

 

МЕТЪЛ ТИТАНИТЕ

И

С УНИКАЛНО ШОУ У НАС!

 

31 май (вторник) 2016 г., 20:00 ч.

Зимен дворец на спорта

Гответе се за метъл купона на годината!

Те са част от голямата четворка, заедно с Metallica и Megadeth! Slayer и Anthrax са любимци на няколко поколения фенове на твърдия саунд. Двете групи обединяват сили за ново европейско турне, което за наша радост ще премине и през България. На сцената в Зимния дворец на спорта ще се качат две велики американски групи като част от фестивала АРЕНА МУЗИКА и това определено ще се превърне в едно от най-големите музикални събития на 2016 година!

Slayer са създадени през 1981 година и са една от най-влиятелните траш метъл групи в света. Четворката в състав Tom Araya (вокали и бас),  Kerry King (китара), Gary Holt (китара) и Paul Bostaph (барабани) създава свой уникален и разпознаваем стил, който им печели любовта на милиони любители на твърдата музика. Бандата е многократно номинирана за най-престижната награда в музикаланата индустрия „Грами“,  а през 2007 година печели статуетката за песента „Eyes Of The Insane“.  През 2008 музикантите печелят второ „Грами“ за сингъла  „Final Six“. Метъл титаните издават в края на миналата година своя 12-ти студиен албум “Repentless”, който ще представят пред българска публика. Членовете на бандата описват най-новия си албум като агресивен, мрачен, бърз, и признават още, че записите за него са били голямо предизвикателство за тях. Освен песни от него, на концерта им в София ще се насладим на всички големи хитове на Slayer.

Anthrax също се сформират през 1981 г. в Ню Йорк. Оттогава до днес групата в състав Joey Belladonna (вокали), Frank Bello (бас), Charlie Benante (барабани), Jonathan Donais (китара) и Scott Ian (китара) е продала над 10 милиона копия от албумите си и се е превърнала в една от най-популярните твърди банди в Америка. Също така музикантите експериментират с различните стилове, като през 1991 г. създават съвместно парче с Public Enemy.

Също като Slayer, Anthrax са многократно номинирани за наградите „Грами“. Последната им номинация е за най-добър метъл албум през 2011 г. за „Worship Music“. Най-новият им албум „For All Kings“ е посветен на всички значими личности, допринесли за успеха на музикантите, които днес са едни от най-популярните имена на световната метъл сцена. Песни от 11-тия им студиен албум, както и много любими хитове на бандата ще чуем на 31 май в София.

Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи)

ще са на промоционална цена – съответно 50 и 60 лв!

Следващите ще са на цени 60 и 70 лв, а в деня на концерта – 70 и 80 лв.

Билетите за концерта на SLAYER & ANTHRAX са в продажба oт 29 февруари (понеделник) в 10:00 ч.

и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и на www.ticketpro.bg.