TOM JONES

Sold Out

Легендарната британска звезда Tom Jones с концерт в Пловдив!

Зашеметяващата кариера на Tom Jones продължава вече повече от 50 години, и става все по-успешна с течение на времето. Освен че затвърждава своята популярност като изпълнител и творец, на 77-годишна възраст той получава и най-добрите отзиви за работата си по последните му албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame. Критиците по цял цвят са единодушни в своето одобрение както за албумите, така и за изпълненията му на живо.

Tom Jones има интерес в различни музикални стилове и експериментира умело с тях.  Освен, че е по-известен с хитове като It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, той преди всичко е изпълнител с изключителен рок енд рол и блус заряд.

Tom има редица отличия – през 2006 получава рицарско звание от кралица Елизабет II, признание, което има възможност да отпразнува отново през 2012, когато пее на концерта по повод Диамантения юбилей на Кралицата в Бъкингамския дворец. Други важни акценти в кариерата му са наградата BRIT за Най-добър мъжки изпълнител и Отличителен принос към музиката; награда Silver Clef и Silver Clef за цялостен принос, награда за създател на хитове на Залата на славата за композитори (САЩ), отличие Мъж на годината на GQ и престижната награда Trust за музика.

Сър Tom Jones наистина е жива легенда, един от малкото музиканти, с дългогодишна кариера, коята активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди и вълнуват редица поколения. Той завладява хората по целия свят със силата на песента и гласа си.

Концертът на Tom Jones се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Поради лимитирания капацитет на  Зала С.И.²Л.А  билетите за концерта на Tom Jones са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 80 до 170 лева

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим,
както и онлайн на www.eventim.bg.