Двете формации излизат за пръв път в съвместно шоу и обещават незабравимо изживяване.

Българската струнно трио HYPNOTIC ще подкрепи концерта на прочутия британски квартет BOND в клуб Joy Station на 17-и май.

Орисани с чар, нежност и неподражаем стил, HYPNOTIC печелят любовта на вярната си публика, която им даде статут на една от най-успешните и популярни струнни формации у нас.

Основана през 2007 г. от Мария Новева, HYPNOTIC обединява света на класиката и поп културата в едно изключително музикално преживяване и разчупва традиционните рамки в класически кросоувър стил.

HYPNOTIC е в състав: Мария Новева (цигулка), Боряна Бекирска (виола) и Станимира Ангелова (виолончело).

В репертоара на групата са включени емблематични световни произведения като “5-та Симфония” на Бетовен в диско версия от 70-те, “Либертанго” на Астор Пиацола, “Legend of Asturias” на испанския композитор Исак Албениц, “Sway” на Pablo Beltran, вълнуващата българска песен „Лудо Младо” и много други.

С първите си авторски аранжименти HYPNOTIC бързо се утвържават като артистично явление. Имат изяви в най-успешните ТВ формати като Dancing Stars, VIP Brother, X Factor, Шоуто на Слави, Комиците, Hell’s Kitchen, България Търси Талант, Спортист на годината, Мис България, Лейди България, Жена на годината и др., както и неприкрито участие в сериали (“Под прикритие”).

Очакваме ви на 17-и май в клуб Joy Station, за да се насладим заедно на концерта!

Билетите за концерта на BOND и HYPNOTIC могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. магазини „На тъмно“ и касите на Fast Pay), касите на магазини „Фантастико“ и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени:

  • 60лв. – правостоящи
  • 80 лв. – седящи в обособена VIP зона *

* За резервации на седящо място: пишете на [email protected] или се обадете на 0894 777 251