Най-добрият коледен подарък за децата ви

Магическо изживяване, визуална фантасмагория, вълшебно гмуркане в един приказен свят. Суперлативи и възторг валят от всички държави, през които е преминало The Underwater Bubble Show, което на 22 декември 2023 г. идва и в Зала 3 на НДК.  

Този зрелищен, преливащ от цветове и ефекти спектакъл е вдъхновен от „Cирк дю Солей“ и включва впечатляващи декори, светлинно шоу и специални ефекти, актьори в изумителни костюми и зашеметяващи акробатични изпълнения. Идеята е, че всичко това се случва сред огромните водни мехури в подводното царство Bubblelandia.

Голямата международна трупа тръгва на световни турнета още от 2017-18 г. и досега (след Ковид-паузата) е обиколила САЩ, Канада и почти цяла Европа. Цялата мащабна продукция трае повече от два часа и по думите и на зрители, и на критика е „най-добрият избор за семейно развлечение“, като най-въодушевени, разбира се, остават децата.

Конкретната дата в София, 22 декември, прави този спектакъл може би най-добрия коледен подарък, който можете да направите на своите деца (в широк възрастов диапазон – от 4-5 г. до тийнейджъри), като им поднесете стимулираща фантазията феерия от цветове, танци, декори и актьорска игра, включително пряк контакт и снимки с приказните герои.

Билетите за The Underwater Bubble Show, което ще се проведе на 22 декември 2023 г. в зала 3 на НДК, вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касата на Билетен център НДК и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.tickets.ndk.bg.

* Деца до 7 год. възраст влизат без билет и с придружител, но не могат да ползват отделно седящо място.