СЦЕНА

sta1
sta5
sta2
sta6
sta3
sta9
sta4
sta7
sta12
sta8
sta11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

София Мюзик Ентерпрайсис осигурява изграждането на различни по размер и функционалност покрити и открити сцени и осветителни ферми за събития от най-различен мащаб.

Компанията работи съвместно с водещи световни производители на сцени, като Stageco, ESS, Eurotruss и Sartoretto Group. София Мюзик Ентерпрайсис осигурява необходимата за строежа механизирана техника, като кранове, мотокари, вишки и други и разполага с екип от монтажници от страната и чужбина, квалифицирани за работа на височина, обслужвали световните турнета на Madona, U2 и много други.

София Мюзик Ентерпрайсис партнира с EPS – една от най-големите европейски фирми, специализирана в осигуряването и полагането на временни предпазни настилки за тревни площи и деликатни терени. Предлаганите продукти като Arena Panels, Remopla, Rollaway, Terraplas и Portafloor са общоприет стандарт в предпазването на футболни терени и тартанови писти от въздействието на многохилядна публика и тежка механизация.

София Мюзик Ентерпрайсис предоставя предпазни ограждения за събития на открито и закрито като полицейски и “Mojo” бариери, както и плътни и мрежести високи огради, тип “Heras”.