Имаме удоволствието да потвърдим, че официалните съпорт банди в турнето I AM TOUR 2023 ще бъдат част и от концерта в София на 31 октомври в клуб Mixtape 5!

Първа на сцената ще излезе японската метъл банда от остров Хокайдо RYUJIN (ex GYZE). Тяхната музика се характеризира с бързи барабани, лирични китарни мелодии с леки фолклорни мотиви, технически шрединг, екстремни харш вокали, както и различни традиционни и класически инструменти, използвани в записите им.

RYUJIN, все още по-познати на света като GYZE, са първата японска метъл банда, която е участвала на големи фестивали, като Summer Breeze, 70000 Tons of Metal, Turock Open Air и други.

Групата от скоро е част от семейството на Napalm Records, а техен мениджър и ментор е Matt Heafy от Trivium, с което стартира и новия им музикален живот. Бандата се възражда под името Ryujin, което идва от богът-дракон в японската митология със същото име.

ELEINE е добре позната група на българската публика. Само преди година имахме възможността да се насладим на невероятното им акустично шоу, като специални гости в турнето Acoustic Adventures на Sonata Arctica.

Този път шведските дарк метъли се завръщат по-силни от всякога и с нов материал. We Shall Remain е четвъртият им дългосвирещ албум и вече заема челни позиции в музикалните класации.

Така с RYUJIN и ELEINE лайн-ъпът за концерта на PAIN със специален гост ENSIFERUM в нощта на Хелоуин е напълно завършен. Очаквайте скоро и графикът за вечерта.

Билети все още могат да бъдат закупени в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от 60 лв. до 31 август вкл. От 1 семптември цената им се променя на 70 лв., а в случай че има останали налични, билетите в деня на концерта ще са 80 лв.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.